El Creand Andorra Open, organitzat per Tennium, portarà el millor tenis internacional al Principat: el segon WTA 125 femení de la història del país i un dels 30 torneigs d’aquesta categoría en tot el món. La competició es durà a terme del 27 de novembre al 3 de desembre al Poliesportiu d’Andorra.

Anastasija Sevastova, ha rebut una invitació per disputar la segona edició del Creand Andorra Open. La jugadora letona, ex-número 11 del món ha disputat tornejos Grand Slam com les semifinals del US Open on es va enfrontar amb Serena Williams i quarts de final de l’Australian Open. En la seva carrera professional ha guanyat 4 títols individuals i 2 de dobles.

Sevastova tornarà a les pistes per primera vegada després de ser mare al Creand Andorra Open. El seu retorn destaca la seva capacitat de desafiar estereotips, de redefinir el que significa ser una esportsta d’elit i demostrar que la maternitat no limita el rendiment esportiu.

Enric Molina, director del torneig i soci de Tennium ha expressat que “estem encantats de que una jugadora Top com l’Anastasija hagi escollit el Creand Andorra Open per tornar a la competició després de la seva baixa per maternitat al circuit. Estem segurs que gaudirà d’una gran experiència al Principat i el públic andorrà de la seva qualitat”.

Aquest torneig compta amb al col·laboració i suport de Creand (Crèdit Andorrà), Govern d’Andorra, Comú d’Andorra la Vella, Tennium, AnyósPark, Residencial Altavista, Immobiliària Galí, Andbus, Quality Andorra, Eurosport, RTVA i Bondia.

Les entrades estàn ja a la venda  a la web oficial del torneig: andorraopenwta.com. El torneig ha optat per preus populars i els tickets son gratuïts de dilluns a dijous. De divendres a diumenge estan disponibles a partir de 15€.

Segueix-nos a TwitterInstagram i Facebook per ser el primer a conèixer les últimes novetats sobre el torneig a @AndorraOpenWTA.