El Creand Andorra Open, organitzat per Tennium, portarà el millor tenis internacional al Principat: el segon WTA 125 i un dels 30 torneigs d’aquesta categoria en tot el món. La competició es durà a terme del 27 de novembre al 3 de desembre al Poliesportiu d’Andorra.

En el primer partit del dia, contra tot pronòstic, la Wild Card Ella Seidel ha vençut a la setena cap de sèrie del torneig, 6-4 6-4.

El segon partit del dia, el derbi francès, s’ha allargat a tres sets i, finalment, Jessika Ponchet ha superat a Elsa Jacquemot.

El tercer del dia ha seguit la mateixa dinámica i ha acabat amb la victòria de l’exnúmero 11 del món, Anastasija Sevastova a Dayana Yastremska 6-7 6-1 6-4.

En el partit més esperat del dia, els dobles de Vicky Jimenez i Alina Charaeva ha acabat amb una derrota contra Andreeva i Naef 6-3 6-3.

La jornada ha acabat amb la victòria de la segona cap de sèrie, la danesa Clara Tauson contra Katarzyna Kawa 6-1 6-2.

A la Pista 1, la dupla de Babos i Watson ha superat a les britàniques Barnett i Murray Sharan 6-2 6-2 i es troben ja a semifinals.

Aquest torneig compta amb la col·laboració i suport de Creand (Crèdit Andorrà), Govern d’Andorra, Comú d’Andorra la Vella, Tennium, AnyósPark, Residencial Altavista, Immobiliària Galí, Andbus, Quality Andorra, Eurosport, RTVA i Bondia.

Les entrades estan ja a la venda a la web oficial del torneig: www.andorraopenwta.com . El torneig ha optat per preus populars i els tiquets son gratuïts de dilluns a dijous. De divendres a diumenge estan disponibles a partir de 15€.

Aquest torneig es retransmetrà de forma internacional a Eurosport, RTVA i per TV3 a més d’altres canals digitals.

Segueix-nos a TwitterInstagram i Facebook per ser el primer a conèixer les últimes novetats sobre el torneig a @AndorraOpenWTA.