El torneig, organitzat per Tennium, portarà el millor tenis internacional al Principat: el primer WTA 125 femení de la història del país. El torneig es durà a terme del 28 de novembre al 4 de desembre al Poliesportiu d’Andorra.

Per escalfar motors a una setmana de l’inici, el torneig ha preparat una jornada de tenis als carrers d’Andorra la Vella. El dissabte 19 de novembre de les 11h a les 19h a la Plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella s’establirà una pista de mini tenis perquè els nens i nenes del Principat puguin gaudir de l’experiència. Es comptarà amb entrenadors de tenis de 12h a 14h i de 16h a 18h.

Aquesta acció es duu a terme gràcies al Comú d’Andorra la Vella, Crèdit Andorrà i Wilson.

Aquest torneig compta amb la col·laboració i suport de Crèdit Andorrà, Govern d’Andorra, Comú d’Andorra la Vella, AnyósPark, Immobiliària Galí, Pyrénées Motor, Isdin, Wilson, Andbus, Quality Andorra i Joma.

Entrades ja a la venda a andorraopenwta.com.

La jove promesa del tenis andorrà, Vicky Jiménez Kasintseva, formarà part també del quadre principal i debutarà el seu primer partit al torneig el dimecres 30 de novembre a les 19:30h.

Segueix-nos a Twitter, Instagram i Facebook per ser el primer a conèixer les últimes novetats sobre el torneig a @AndorraOpenWTA.

MELBOURNE, AUSTRALIA – FEBRUARY 01: Victoria Jimenez Kasintseva of Andorra plays a forehand during her Junior Girls’ Singles Final against Weronika Baszak of Poland on day thirteen of the 2020 Australian Open at Melbourne Park on February 01, 2020 in Melbourne, Australia. (Photo by Morgan Hancock/Getty Images)