El Creand Andorra Open, organitzat per Tennium, portarà el millor tenis internacional al Principat: el segon WTA 125 femení de la història del país i un dels 30 torneigs d’aquesta categoría en tot el món. La competició es durà a terme del 27 de novembre al 3 de desembre al Poliesportiu d’Andorra.

Ella Seidel ha rebut una Wild Card per a disputar la segona edició del Creand Andorra Open. La tennista alemanya va debutar en el quadre principal en el WTA d’Hamburg 2023, i ara vol guanyar reconeixement en el circuit.

La tennista estatunidenca Sachia Vickery ha anunciat la seva retirada del pròxim torneig a causa d’una persistent lesió a l’esquena. Aquest revés en la seva salut l’obliga a fer un pas enrere en la competició, generant canvis en l’alineació del Main Draw. En conseqüència, la tennista alemanya Noma Noha Akugue ha assegurat la seva entrada en el quadre principal com a reemplaçament de Vickery. D’altra banda, la Wild Card destinada originalment a Noma s’ha atorgat a Ella Seidel, qui ara té l’oportunitat de participar en el torneig i demostrar la seva destresa en la competició internacional.

 

Les entrades estàn ja a la venda  a la web oficial del torneig: andorraopenwta.com. El torneig ha optat per preus populars i els tickets son gratuïts de dilluns a dijous. De divendres a diumenge estan disponibles a partir de 15€.

Aquest torneig compta amb al col·laboració i suport de Creand (Crèdit Andorrà), Govern d’Andorra, Comú d’Andorra la Vella, Tennium, AnyósPark, Residencial Altavista, Immobiliària Galí, Andbus, Quality Andorra, Eurosport, RTVA i Bondia.