El Crèdit Andorrà Open, organitzat per Tennium, portarà el millor tenis internacional al Principat: el primer WTA 125 femení de la història del país.  El torneig es durà a terme del 28 de novembre al 4 de desembre al Poliesportiu d’Andorra.

La jornada ha acabat amb la participació de la jove promesa Vicky Jiménez que no ha pogut superar a la 70 del món, l’alemanya, Tatjana Maria. L’andorrana, emocionada amb el gran suport de l’afició, ha volgut agrair la seva presència a la pista i recordar que “això no ha acabat, ens veiem demà amb els dobles”.

Chang, Baindl i Maria, han superat avui el seu partit i buscaran demà el seu bitllet per quarts, on ja les esperen Lisicki, Van Uytvanck, Singur i Parks, que avui s’han qualificat per jugar el seu proper partit divendres.

Demà il·lusiona, sobretot amb el partit de dobles que enfrontarà a les jugadores de casa, Georgina Garcia i Vicky Jiménez amb les cap de sèrie 2 del quadre de dobles, Panova i Parks.

Aquest torneig compta amb la col·laboració i no es podria dur a terme sense el suport de Crèdit Andorrà, Govern d’Andorra, Comú d’Andorra la Vella, AnyósPark, Immobiliària Galí, Pyrénées Motor, Isdin, Wilson, Andbus, Quality Andorra, RTVA, BonDia i Joma.