El Creand Andorra Open, organitzat per Tennium, portarà el millor tenis internacional al Principat: el segon WTA 125 i un dels 30 torneigs d’aquesta categoria en tot el món. La competició es durà a terme del 27 de novembre al 3 de desembre al Poliesportiu d’Andorra.

Marina Bassols Ribera s’ha coronat amb la guanyadora del segon WTA125 d’Andorra. La jugadora catalana ha superat a la jove promesa Erika Andreeva a una gran final ajustada que ha acabat 7-5 7-6(3).

Bassols s’ha mostrat extremadament feliç després de la victòria “no m’esperava guanyar el títol, sí que confiava en el meu joc, però hi ha unes jugadores increíbles. Els nervis sempre están, però he estat cada punt lluitant i m’he anat sentit cada vegada millor. Molt contenta per aquest segon títol WTA”.

El dia abans, la dupla de Andreeva i Naef, es van proclamar campiones de dobles en superat a Babos i Watson.

Aquest torneig compta amb la col·laboració i suport de Creand (Crèdit Andorrà), Govern d’Andorra, Comú d’Andorra la Vella, Tennium, AnyósPark, Residencial Altavista, Immobiliària Galí, Andbus, Quality Andorra, Eurosport, RTVA i Bondia.

Segueix-nos a TwitterInstagram i Facebook per ser el primer a conèixer les últimes novetats