Marina Bassols Ribera i Erika Andreeva, finalistes del Creand Andorra Open

El Creand Andorra Open, organitzat per Tennium, portarà el millor tenis internacional al Principat: el segon WTA 125 i un dels 30 torneigs d’aquesta categoria en tot el món. La competició es durà a terme del 27 de novembre al 3 de desembre al Poliesportiu d’Andorra.

La jove Erika Andreeva ha estat la primera finalista del dia amb la victòria contra la britànica Heather Watson, exnúmero 38 del món, 6(6)-7 7-5 6-0 en un partit molt ajustat que ha durat 2:32h.

Per altra banda, Marina Bassols Ribera ha derrotat a la veterana Alizé Cornet, exnúmero 11 del món, en un partit en què el primer set ha durat més d’una hora 6-4 6-2.

Pel que fa als dobles, la dupla d’Andreeva i Naef han superat a Watson i Babos amb superioritat 6-2 6-1.

Erika Andreeva podria fer doblet en el Creand Andorra Open si demà s’emporta la victòria contra l’espanyola Bassols Ribera.

Demà a les 18h es disputarà la Final Individual de Bassols Ribera contra Andreeva.

Aquest torneig compta amb la col·laboració i suport de Creand (Crèdit Andorrà), Govern d’Andorra, Comú d’Andorra la Vella, Tennium, AnyósPark, Residencial Altavista, Immobiliària Galí, Andbus, Quality Andorra, Eurosport, RTVA i Bondia.

Les entrades estan ja a la venda a la web oficial del torneig: www.andorraopenwta.com . El torneig ha optat per preus populars i els tiquets son gratuïts de dilluns a dijous. De divendres a diumenge estan disponibles a partir de 15€.

Aquest torneig es retransmetrà de forma internacional a Eurosport, RTVA i per TV3 a més d’altres canals digitals.

Segueix-nos a TwitterInstagram i Facebook per ser el primer a conèixer les últimes novetats sobre el torneig a @AndorraOpenWTA.