El Creand Andorra Open, organitzat per Tennium, portarà el millor tenis internacional al Principat: el segon WTA 125 i un dels 30 torneigs d’aquesta categoria en tot el món. La competició es durà a terme del 27 de novembre al 3 de desembre al Poliesportiu d’Andorra. 

 

Les tennistes Noma Noha Akugue i Sarah Iliev han rebut la segona i tercera Wild Card de les sis que disposa l’organització del Creand Andorra Open.  

 

Noha Akugue és l’actual número 171 del món en el rànquing WTA i va ser finalista del WTA250 d’Hamburg, primer torneig que va disputar com a professional.  

 

La francesa Sarah Iliev és una de les joves promeses franceses que està lluitant ferm fer-se un nom en el circuit WTA.  

 

Aquestes Wild Cars emfatitzen el compromís del Creand Andorra Open amb la promoció del talent emergent i la diversitat en el tennis. Aquestes jugadores complementaran la competència i prometen oferir un espectacle emocionant. 

 

Aquest torneig compta amb la col·laboració i suport de Creand (Crèdit Andorrà), Govern d’Andorra, Comú d’Andorra la Vella, Tennium, AnyósPark, Residencial Altavista, Immobiliària Galí, Andbus, Quality Andorra, Eurosport, RTVA i Bondia 

 

Les entrades estan ja a la venda a la web oficial del torneig: www.andorraopenwta.com . El torneig ha optat per preus populars i els tiquets son gratuïts de dilluns a dijous. De divendres a diumenge estan disponibles a partir de 15€. 

 

Aquest torneig es retransmetrà de forma internacional a Eurosport, RTVA i per TV3 a més d’altres canals digitals. 

 

 Segueix-nos a Twitter, Instagram i Facebook per ser el primer a conèixer les últimes novetats sobre el torneig a @AndorraOpenWTA.