El Crèdit Andorrà Open, organitzat per Tennium, portarà el millor tenis internacional al Principat: el primer WTA 125 femení de la història del país.  El torneig es durà a terme del 28 de novembre al 4 de desembre al Poliesportiu d’Andorra.

A quatre dies del tret de sortida, l’organització dona les dues últimes Wild Cards, quatre en total, a Sabine Lisicki i Shuai Zhang

Lisicki és l’actual número 35 del món en el rànquing WTA, guanyadora de 4 títols individuals i 4 de dobles WTA, va ser finalista de Wimbledon 2013 després de derrotar a Serena Williams. 

Per altra banda, Zhang, la raqueta número 24 del món i guanyadora de 3 títols individuals WTA, es converteix en la cap de sèrie del Crèdit Open Andorrà. 

Aquest torneig compta amb la col·laboració i no es podria dur a terme sense el suport de Crèdit Andorrà, Govern d’Andorra, Comú d’Andorra la Vella, AnyósPark, Immobiliària Galí, Pyrénées Motor, Isdin, Wilson, Andbus, Quality Andorra, RTVA, BonDia i Joma.

Entrades ja a la venda a andorraopenwta.com.

Segueix-nos a Twitter, Instagram i Facebook per ser el primer a conèixer les últimes novetats sobre el torneig a @AndorraOpenWTA.