El Crèdit Andorrà Open, organitzat per Tennium, portarà el millor tenis internacional al Principat: el primer WTA 125 femení de la història del país.  El torneig es durà a terme del 28 de novembre al 4 de desembre al Poliesportiu d’Andorra.

Els aplegapilotes que participaran en el Crèdit Andorrà Open ja estan seleccionats i han començat les sessions d’entrenaments amb Èric Garcia, director tècnic de la Federació Andorrana de Tennis, i el seu equip. Aquests entrenaments es donen diversos cops per setmana a les instal·lacions del Princiesport. 

“Els nens i nenes mostren gran predisposició i interès a tots els entrenaments. Acullen aquesta oportunitat amb moltes ganes i il·lusió”, ha explicat. 

La Federació Andorrana de Tennis ha estat l’encarregada d’escollir als nens i nenes, que venen dels diversos clubs de tennis andorrans.

Aquest torneig compta amb la col·laboració i no es podria dur a terme sense el suport de Crèdit Andorrà, Govern d’Andorra, Comú d’Andorra la Vella, AnyósPark, Immobiliària Galí, Pyrénées Motor, Isdin, Wilson, Andbus, Quality Andorra i Joma.

Entrades ja a la venda a andorraopenwta.com.

Segueix-nos a Twitter, Instagram i Facebook per ser el primer a conèixer les últimes novetats sobre el torneig a @AndorraOpenWTA.