El Creand Andorra Open ha realitzat avui el sorteig del quadre principal, que començarà el 27 de novembre i finalitzarà el 3 de desembre.

Cristina Bucsa, cap de sèrie del torneig, debutarà davant la suïssa Celine Naev, a la part del quadre on s’ubiquen Oceane Dodin (tercera cap de sèrie) i Rebecca Peterson, finalista l’any passat.

A l’altre costat del quadre, l’ex-número 11 del món Alizé Cornet es trobarà amb l’espanyola Irene Burillo i Anastasija Sevastova trepitjarà per primera vegada la pista després de la seva baixa per materinitat per jugar contra la turca Cagla Buyukakcay.

Pel que fa a les seleccionades espanyoles, Marina Bassols Ribera debutarà contra Noma Noha Akugue i Nuria Parrizas Diaz contra Maria Patricia Tig.

El enfrontament estrella es produirà el dimecres entre Vicky Jimenez Kasintseva i Clara Tauson (segona cap de sèrie).

Aquest torneig compta amb al col·laboració i suport de Creand (Crèdit Andorrà), Govern d’Andorra, Comú d’Andorra la Vella, Tennium, AnyósPark, Residencial Altavista, Immobiliària Galí, Andbus, Quality Andorra, Eurosport, RTVA i Bondia.

Les entrades estàn ja a la venda  a la web oficial del torneig: www.andorraopenwta.com. El torneig ha optat per preus populars i els tickets son gratuïts de dilluns a dijous. De divendres a diumenge estan disponibles a partir de 15€.