Torneig

PROGRAMA OFICIAL

El Crèdit Andorrà Open albergarà al Poliesportiu d’Andorra el primer WTA 125 de la història del país

28/11

Ronda 1

DILLUNS

29/11

Ronda 1-2

DIMARTS

30/11

Ronda 2

DIMECRES

01/12

Vuitens

DIJOUS

02/12

Quarts

DIVENDRES

03/12

Semifinals

DISSABTE

04/12

Final

DIUMENGE

El Torneig

El Crèdit Andorrà Open, organitzat per Tennium, portarà el millor tenis femení al principat. Del 28 de novembre al 4 de desembre el Poliesportiu d’Andorra acollirà el primer WTA 125 de la història del país.

El tornéis, que repartirà 125.000 $ entre les seves participants, té com a cara visible a la promesa del tenis andorrà, Victoria Jiménez Kasintseva, qui amb només 17 anys ja és 153 del rànquing WTA i compte amb diversos títols al seu palmarès entre els quals destaquen el de campiona de l’Australian Open Junior. La jove jugadora és la imatge perfecta per un torneig que representa i aposta pel futur, el potencial de la seu on es juga i el tenis femení.

TENNIUM

Tennium és una plataforma global de tenis. La seda visionan és convertir-se en una força rellevant en el tenis mundial mitjançant la creació de línies de negoci sinèrgiques integrades sota una plataforma que reuneixi diferents parts del mateix esport.

Amb base central a Barcelona i presència a l’Argentina, Bèlgica i als Estats Units, l’empresa està liderada pel belga, Kristoff Puelinckx i l’ex tennista francès, Sebastien Grosjean.

Actualment és propietària dels tornejos ATP250 d’Anvers (Bèlgica) i Buenos Aires (Argentina), així com de la Sènior Masters Cup a Espanya. Recentment, s’ha adjudicat la gestió del Trofeu Conde de Godó, l’ATP500 a Barcelona i ha signat el seu primer WTA a l’Argentina per a aquest 2021.