El Crèdit Andorrà Open, organitzat per Tennium, portarà el millor tenis internacional al Principat: el primer WTA 125 femení de la història del país.  El torneig es durà a terme del 28 de novembre al 4 de desembre al Poliesportiu d’Andorra.

Una gran jornada de tenis ha acabat de definir els quarts de final de la primera edició del Crèdit Andorrà Open. Així com Lisicki, Van Uytvanck, Singur i Parks ja van aconseguir ahir el seu pas per la següent ronda, avui ha estat el torn de Falkowska, Bucsa, Konjuhi la cap de sèrie, Shuai Zhang.

Per una altra banda, hem tingut l’inici del quadre de dobles, on Georgina Garcia i Vicky Jiménez han disputat un bon partit davant Alexandra Panova i Alycia Parks. Tot i no haver pogut superar a les cap de sèrie 2 del quadre, les jugadores de casa han mostrat un gran nivell i han pogut gaudir davant la seva afició.

A l’antepenúltima jornada del torneig podrem veure 4 enfrontaments de molta categoria: l’alemanya, Sabine Lisicki s’enfrontarà a la 73 del món, Alycia Parks. L’espanyola, Cristina Bucsa es veurà les cares amb la cap de sèrie número 2, Alison Van Uytvanck, mentre la croata, Ana Konjuh jugarà contra la polonesa, Weronika Falkowska. Un dels partits de la jornada, serà el que enfrontarà a la cap de sèrie, Shuai Zhang amb l’actual 88 del rànquing mundial, la sueca, Rebecca Peterson.

Aquest torneig compta amb la col·laboració i no es podria dur a terme sense el suport de Crèdit Andorrà, Govern d’Andorra, Comú d’Andorra la Vella, AnyósPark, Immobiliària Galí, Pyrénées Motor, Isdin, Wilson, Andbus, Quality Andorra, RTVA, BonDia i Joma.

Segueix-nos a Twitter, Instagram i Facebook per ser el primer a conèixer les últimes novetats sobre el torneig a @AndorraOpenWTA.