El Crèdit Andorrà Open, organitzat per Tennium, portarà el millor tenis internacional al Principat: el primer WTA 125 femení de la història del país.  El torneig es durà a terme del 28 de novembre al 4 de desembre al Poliesportiu d’Andorra.

El quadre principal del torneig, que s’ha sortejat aquest diumenge 27 de novembre a les 14 hores ha deixat entreveure alguns encreuaments molt interessants. La cap de sèrie, Shuai Zhang es veurà les cares amb la sèrbia, Nina Stojanovic. Un altre partit a destacar és el que enfrontarà a la cap de sèrie nº6, Sara Errani amb l’actual número 35 del rànquing WTA, Sabine Lisicki.

La jove promesa del tenis andorrà, Vicky Jiménez, qui ja ha entrenat avui a la pista central del Crèdit Andorrà Open, s’enfrontarà en el seu primer partit a la cap de sèrie nº3 del torneig, l’alemana Tatjana Maria, el dimecres 30 de novembre a les 19:30.

El director del torneig, Joan Jiménez ha volgut destacar “els bons partits que tindrem ja a primera ronda, amb enfrontaments molt interessants, com el de les dues belgues, Yanina Wickmayer i la cap de sèrie nº2 del torneig, Alison Van Uytvanck“.

Aquest torneig compta amb la col·laboració i no es podria dur a terme sense el suport de Crèdit Andorrà, Govern d’Andorra, Comú d’Andorra la Vella, AnyósPark, Immobiliària Galí, Pyrénées Motor, Isdin, Wilson, Andbus, Quality Andorra, RTVA, BonDia i Joma.