El Creand Andorra Open, organitzat per Tennium, portarà el millor tenis internacional al Principat: el segon WTA 125 i un dels 30 torneigs d’aquesta categoria en tot el món. La competició es durà a terme del 27 de novembre al 3 de desembre al Poliesportiu d’Andorra.

La jornada ha començat amb la derrota de Celine Naef davant Erika Andreeva 2-6 6-4 6-4. En el segon partit del dia, la veterana exnúmero 11 del món Alizé Cornet ha superat a l’espanyola Nuria Parrizas Diaz 6-1 2-6 6-1.

El tercer del dia ha sigut un partit ràpid amb la victoria de la británica Heather Watson a la Wild Card Alina Charaeva 6-2 6-1.

En el partit més esperat del dia, l’andorrana Vicky Jimenez ha caigut del quadre individual del Creand Andorra Open avui contra la segona cap de sèrie del torneig i actual número 85 del món, Clara Tauson 6-2 6-4. L’espanyola Marina Bassols ha tancat la jornada amb una victòria contra Ekaterina Reyngold 6-3 6-2.

A la Pista 1, la invitada Sarah Iliev ha caigut contra la polaca Katarzyna Kawa. En el primer partit de dobles del torneig, Lumsden i Ponchet han guanyat a Nicholls i Schoofs 6-4 2-6 10-8. La parella de dobles Bucsa i Panova han caigut davant de Falkowska i Kawa.

L’andorrana Vicky Jimenez jugarà el seu partit de dobles demà dijous 30 de novembre no abans de les 17h. Les entrades per aquest partit son gratuïtes.

Aquest torneig compta amb la col·laboració i suport de Creand (Crèdit Andorrà), Govern d’Andorra, Comú d’Andorra la Vella, Tennium, AnyósPark, Residencial Altavista, Immobiliària Galí, Andbus, Quality Andorra, Eurosport, RTVA i Bondia.

Les entrades estan ja a la venda a la web oficial del torneig: www.andorraopenwta.com . El torneig ha optat per preus populars i els tiquets son gratuïts de dilluns a dijous. De divendres a diumenge estan disponibles a partir de 15€.

Aquest torneig es retransmetrà de forma internacional a Eurosport, RTVA i per TV3 a més d’altres canals digitals.

Segueix-nos a TwitterInstagram i Facebook per ser el primer a conèixer les últimes novetats sobre el torneig a @AndorraOpenWTA.